Met een uitgebreide ervaring op het gebied van software-engineering,

zet ons team van gedreven professionals zich in voor het aanpakken van zakelijke uitdagingen.

ICT-diensten in Amstelveen, Nederland

In de snel veranderende digitale wereld van vandaag is de vraag naar betrouwbare ICT-diensten van het grootste belang. SISAR B.V., gevestigd in het bruisende Amstelveen, is een toonaangevende leverancier van geavanceerde ICT-oplossingen.

ICT-oplossingen op maat

Amstelveen en daarbuiten

SISAR B.V. biedt een uitgebreid pakket ICT-diensten op maat om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven in Amstelveen, Amsterdam en in heel Nederland. Van netwerkinfrastructuur tot cloud-oplossingen, ons deskundige team levert robuuste en schaalbare ICT-oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf vooruit te helpen.

Aanpak op maat

Voldoen aan unieke zakelijke behoeften Bij SISAR B.V. begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom benaderen we onze ICT-diensten op maat, zodat onze oplossingen aansluiten bij uw specifieke doelen en eisen. Of u nu een kleine startup bent of een grote onderneming, wij werken nauw met u samen om ICT-strategieën te ontwikkelen en te implementeren die tastbare resultaten opleveren.

Lokale aanwezigheid en ondersteuning

Strategische locatie SISAR B.V. is gevestigd in Amstelveen, in het hart van Nederland's bloeiende tech hub, en is ideaal gepositioneerd om bedrijven in de hele regio van dienst te zijn. Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen we snel ondersteuning en begeleiding bieden, zodat uw ICT-infrastructuur altijd betrouwbaar en veilig blijft.

Continue verbetering en innovatie

Digitale transformatie Bij SISAR B.V. streven we naar innovatie en voortdurende verbetering op het gebied van ICT-dienstverlening. Van het implementeren van de nieuwste technologieën tot het op de hoogte blijven van trends in de sector, wij zijn toegewijd om onze klanten te helpen voorop te blijven lopen. Ons voortdurende streven naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat uw bedrijf wendbaar, concurrerend en toekomstbestendig blijft.

Toonaangevende ICT-dienstverlener in Nederland

Uw betrouwbare partner

Als toonaangevende leverancier van ICT-services in Amstelveen, Amsterdam en daarbuiten, is SISAR B.V. uw vertrouwde partner voor al uw technologische behoeften. Of u nu op zoek bent naar netwerkoplossingen, cloud services of cybersecurity expertise, wij hebben de kennis, ervaring en middelen om u te helpen slagen.

Kortom, SISAR B.V. is uw belangrijkste bestemming voor ICT-diensten in Amstelveen, Amsterdam en Nederland. Met onze op maat gemaakte oplossingen, lokale ondersteuning en toewijding aan innovatie zijn wij er om u te helpen door de complexiteit van het digitale landschap te navigeren en uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

SISAR is in 2014 opgericht in Nederland als een servicegerichte organisatie die IT-oplossingen en Managed Services aanbiedt. Dankzij onze diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid hebben we ons aanbod uitgebreid naar IT-consulting, om zo het hoogste niveau van zekerheid en tevredenheid te kunnen garanderen.

Wie zijn wij?

Ons bedrijfsmodel is afhankelijk van klanten en het opbouwen van een groeiend partnerschap

Ons succespercentage is opmerkelijk hoog dankzij de kwaliteit van de diensten die we aan onze klanten hebben geleverd. Ons bedrijfsmodel is daarom gericht op het opbouwen van tevreden klantrelaties en het bevorderen van langdurige partnerschappen.

Wat kunt u met SISAR?

Wat wij doen?

Ons klantgerichte betrokkenheidsmodel definieert onze kernwaarden en sterke punten.

Door onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke doelstellingen middels een consultatieve benadering, bieden wij een geïntegreerd portfolio van innovatieve oplossingen en op technologie gebaseerde diensten. Dit maakt het voor alle betrokken partijen een opmerkelijke en uitgebreide ervaring om met ons samen te werken.

Onze aanpak

Omarm innovatie met onze deskundigheid en zakelijke focus.

Het zakendoen met integriteit en het naleven van beste praktijken en beleidsrichtlijnen stellen ons in staat om kwalitatieve service te bieden. Dankzij onze domeinkennis, leiderschap en getalenteerde team van professionals zijn wij in staat waarde te leveren voor onze klanten.

Word deel van ons team

Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit een dag in je leven hoeven te werken.

Onze medewerkers vormen het meest kritieke onderdeel van ons langetermijnsucces. We brengen het beste in elkaar naar boven en ondanks onze harde inzet, hebben we veel plezier tijdens het proces.

De reden achter ons succes

Onze gewaardeerde partners

Microsoft
Zoho logo
Rambus logo
TCS logo
Staples logo
Dataworkz logo
Thinkwise logo
Independer logo
NCIM GROEP logo
Prodapt logo
DigitalOcean logo
Salesforce logo

Ontmoet onze directeur

"Wij zijn ons ten zeerste bewust van het cruciale belang van gegevensbeveiliging en de diepgaande impact ervan op de welvaart van uw organisatie."​
Rajaraman Santhanam

CEO – SISAR B.V.

Ontdek hoe SISAR de snelste time-to-value op de markt bereikt