Over Ons

WIE ZIJN WIJ

Ons team van enthousiaste professionals brengt hun diepgaande kennis van software-engineering mee om zakelijke uitdagingen doeltreffend op te lossen.

SISAR is in 2014 opgericht in Nederland als een servicegerichte organisatie die IT-oplossingen en Managed Services aanbiedt. Dankzij onze diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid hebben we ons aanbod uitgebreid naar IT-consulting, om zo het hoogste niveau van zekerheid en tevredenheid te kunnen garanderen.

Ons succespercentage is opmerkelijk hoog dankzij de kwaliteit van de diensten die we aan onze klanten hebben geleverd. Ons bedrijfsmodel is daarom gericht op het opbouwen van tevreden klantrelaties en het bevorderen van langdurige partnerschappen.

DE REDEN ACHTER ONS SUCCES

Onze Cliënten

Microsoft
Zoho
Rambus
TCS
Staples

WAT WIJ DOEN

Ons klantgerichte betrokkenheidsmodel definieert onze kernwaarden en sterke punten.

Met een adviesgestuurde aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten hun zakelijke doelstellingen kunnen bereiken. Ons geïntegreerde portfolio van innovatieve oplossingen en technologiegedreven diensten biedt waarde en zorgt voor een rijke ervaring voor alle belanghebbenden die met ons samenwerken.

Low-code development

ONZE AANPAK

Verwelkom innovatie met onze expertise en resultaatgerichte aanpak.

Integriteit staat centraal in onze bedrijfsvoering en we houden ons strikt aan de beste praktijken en beleidsregels om kwaliteitsservice te waarborgen. Onze diepgaande domeinkennis, gecombineerd met ons leiderschap en getalenteerde team van professionals, stelt ons in staat om waarde te leveren aan onze gewaardeerde klanten.

KOM BIJ ONS

Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit een dag in je leven hoeven te werken.

Onze mensen zijn het belangrijkste onderdeel van ons langetermijnsucces. We halen het beste in elkaar naar boven en genieten samen van het harde werk.

Bekijk onze vacatures