Over Ons

WIE ZIJN WIJ

Ons team van enthousiaste professionals brengt ons kennis van software-engineering mee om zakelijke uitdagingen op te lossen

SISAR, opgericht in het jaar 2014 en met het hoofdkantoor in Nederland, is begonnen als een servicegerichte organisatie die IT-oplossingen en Managed Services aanbiedt. Door een diepgewortelde toewijding aan onze klanten, breidde SISAR zijn aanbod uit naar IT-consulting om de hoogste niveau van zekerheid en tevredenheid te garanderen.

Ons slagingspercentage is hoog vanwege de kwaliteit van de diensten die we onze klanten hebben kunnen bieden. Daarom is ons bedrijfsmodel gebaseerd op tevreden klanten en het opbouwen van een groeiend partnerschap met deze klanten.

REDEN ACHTER ONS SUCCES

Onze Cliënten

WAT WIJ DOEN

Ons klantgerichte betrokkenheidsmodel definieert onze waarden en sterke punten.

Door ervoor te zorgen dat onze klanten hun zakelijke doelstellingen bereiken met een adviesgestuurde aanpak, bieden we een geïntegreerd portfolio van innovatieve oplossingen en technologiegestuurde diensten, waardoor het voor alle belanghebbenden een waardevolle en rijke ervaring is om met ons samen te werken.

Low-code development

ONZE AANPAK

Verwelkom innovatie met onze expertise en bedrijfsgerichte aanpak.

Door integer zaken te doen en ons aan de beste practices en beleidsregels te houden, kunnen we kwaliteitsservice bieden. Onze domeinexpertise, samen met ons leiderschap en getalenteerd team van professionals zorgen ervoor dat we waarde leveren voor onze klanten.

KOM BIJ ONS

Kies een baan waar je van houdt, en je zult nooit een dag in je leven hoeven te werken.

Onze mensen zijn het belangrijkste onderdeel van ons succes op de lange termijn. We halen het beste in elkaar naar boven en hoe hard we ook werken, we hebben onderweg veel plezier.

Bekijk onze vacatures

Our website uses cookies to provide your browsing experience and relavent informations. Before continuing to use our website, you agree and accept of ourCookie Policy and Privacy