Cloud Diensten

Optimaliseren en innoveren

Een allesomvattende aanpak om de bedrijfswaarde te vergroten, gebaseerd op Cloud innovatie.

Integreren, Migreren, Innoveren en Moderniseren. Bij Sisar bieden wij een uitgebreid scala aan cloudservices om optimaal te profiteren van de voordelen van de cloud. Dankzij onze samenwerkingen met toonaangevende cloudplatforms en onze expertise in klantgerichte oplossingen zijn wij in staat om grootschalige, platform-gebaseerde transformaties te realiseren.

Ons cloudserviceaanbod bij SISAR stroomlijnt investeringen in IT-infrastructuur en stelt u in staat om uw cloudomgeving te laten groeien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over security, ongecontroleerde uitgaven of het optimaliseren van de infrastructuur.

Cloud Beheer

Onze best practices voor cloud governance helpen onze klanten om maximale zichtbaarheid te verkrijgen, naleving te waarborgen en controle te behouden.

Cloud Automatisering

Efficiënt beheer van uw hybride cloud met ondersteuning voor cloudautomatisering en orkestratie.

Cloud Migratie

Versnel uw weg naar cloudadoptie met onze naadloze en kostengeoptimaliseerde aanpak.

Multi-cloudinfrastructuur
Of u nu aan het begin staat van uw migratie naar de cloud, uw cloudarchitectuur opnieuw evalueert, of migreert naar hybride of multi-cloud-infrastructuur, de diensten van Sisar kunnen u helpen bij het implementeren van uw cloudstrategie met een gestructureerde, risico-gemeten aanpak voor volledige stackmigratie.

Overweeg een cloud adoptie strategie - Start tijdens de planningsfase, aangezien de mate van cloud governance afhangt van de mate van cloud adoptie binnen de onderneming. Pragmatische cybersecurity benaderingen en diensten kunnen uw voortdurende cloud evolutie ondersteunen, waardoor u digitaal vertrouwen kunt bevorderen in uw zakelijke activiteiten en transacties.

AWS Azure GCP