Applicatie Diensten

End-to-end applicatie diensten

Kite pictorial image

Moderniseer & beveilig uw applicatieomgeving

Van de ontwikkeling van nieuwe applicaties tot modernisering, beheer en onderhoud: we dekken alle stadia van de applicatielevenscyclus. Modernisering van legacy-systemen is niet langer een optie, het is absoluut noodzakelijk voor elke onderneming om te overleven en te groeien. SISAR biedt een uitgebreid moderniseringsplatform dat de eigen tools, tools van derden en IPS voor een geïndustrialiseerde aanpak combineert gedurende de levenscyclus van uw applicatie portfolio.

Gebruik een platformgestuurde benadering van cloudmigratie, maak applicaties digitaal klaar en zorg voor flexibiliteit, elastische schaalbaarheid en kosten effectieve modernisering.

Application Development Services in Amstelveen, Netherlands

Introduction

As businesses strive to stay ahead in today's competitive landscape, leveraging cutting-edge application development services has become essential. Situated in the vibrant city of Amstelveen, Netherlands, our company is dedicated to delivering top-notch application services.

Comprehensive Application Services

Empowering Businesses Across Amstelveen and Amsterdam

Our comprehensive application services cater to businesses in Amstelveen, Amsterdam, and across the Netherlands. Whether you need custom app development, maintenance, or support, our team has the expertise and resources to meet your unique requirements.

Expertise in App Development

Driving Digital Innovation

With a focus on driving digital innovation, our team specializes in developing scalable and feature-rich applications that align with your business goals. From concept to deployment, we ensure that your app meets the highest standards of quality and functionality.

Leading the Way in App Services

Setting the Standard for Excellence

As a leading provider of app services in Amstelveen, Amsterdam, and the Netherlands, we are committed to setting the standard for excellence. Our proactive approach and customer-centric mindset ensure that we exceed your expectations at every stage of the app development process.

Conclusion

In conclusion, our application development services empower businesses in Amstelveen, Amsterdam, and the Netherlands to thrive in the digital age. With our expertise, dedication, and commitment to excellence, we are your trusted partner for all your app development needs.

SAP

Ons SAP portfolio biedt end-to-end advies, implementatie en applicatiebeheer van SAP S/4HANA.

Microsoft

Profiteer van interactieve datavisualisatie met behulp van Power BI, een business intelligence-tool van Microsoft.

Salesforce

Gebruik ons ​​klantensuccesplatform Salesforce om in contact te komen met uw klanten om te verkopen, service te bieden, op de markt te brengen en te evalueren.

Oprichting van Sales Force

Salesforce is opgezet als reactie op de behoefte aan het verminderen van de aanzienlijke financiële investeringen en het arbeidsintensieve onderhoud van een CRM-systeem. Het is een op de cloud gebaseerd software-as-a-service (SaaS) en platform-as-a-service (PaaS) hulpprogramma dat kortere installatietijden hanteert.
Salesforce

Salesforce is een fantastische tool voor programmeurs die zich kunnen concentreren op het snel maken van apps vanwege de uitgebreide interactie met apps. Het is ook handig voor niet-programmeurs, omdat ze apps kunnen maken zonder codering door gebruik te maken van configuratie. Salesforce stelt je in staat om effectiever samen te werken met je team en een service te bieden die meer aansluit bij de behoefte van de klant. Door uw workflow te integreren en te automatiseren, kunt u de eentonigheid van de werkdag doorbreken.

Transformeer uw legacy-systeem om flexibeler en efficiënter te worden en verminder onnodige bedrijfskosten met behulp van de end-to-end applicatieservices van SISAR. Onze applicatiebeoordelingsstrategie en migratieservices zorgen ervoor dat we een nauwkeurig begrip van uw legacy-systemen bieden, waardoor we de businesscase kunnen ontwikkelen om uw applicatie te migreren en de verstoring van het bedrijf tot een minimum te beperken.

In de tijden van COVID-19, waarin organisaties weer aan het werk gaan en op zoek zijn naar slimme manieren om snel markttrends te voorspellen, heeft onze agile en geïntegreerde benadering van technische levering en expertise ons in staat gesteld om waarde te leveren voor onze klanten.

Salesforce CRM

Datavisualisatie met Microsoft’s Power BI

Power BI van Microsoft is een business intelligence-tool die ook functioneert als platform voor datavisualisaties. U kunt visualisaties ontwikkelen, data modelleren en opschonen, rapporten maken en uw portfolio verbeteren, allemaal met de stapsgewijze hulp.

De vijf hoofdcomponenten van Power BI zijn dashboards, rapporten, werkmappen, datasets en dataflows. Kortom, Power BI zet ruwe data om in slimme strategieën en activiteiten die een bedrijf op verschillende niveaus kunnen helpen.

Power-BI
Samen met ons ecosysteem van partners en branche-experts helpen we onze klanten om transformatierisico's te beperken en nieuwe technologieën te omarmen, of het nu gaat om de adoptie van blockchain of de integratie met het Internet of Things (IoT). Neem contact met ons op om te begrijpen hoe blockchain IoT-beveiligings- en schaalbaarheidsuitdagingen kan oplossen.