Applicatie Diensten

END-TO-END APPLICATIE DIENSTEN

Moderniseer & beveilig uw applicatieomgeving.

Van de ontwikkeling van nieuwe applicaties tot modernisering, beheer en onderhoud: we dekken alle stadia van de applicatielevenscyclus. Modernisering van legacy-systemen is niet langer een optie, het is absoluut noodzakelijk voor elke onderneming om te overleven en te groeien. SISAR biedt een uitgebreid moderniseringsplatform dat de eigen tools, tools van derden en IPS voor een geïndustrialiseerde aanpak combineert gedurende de levenscyclus van uw applicatie portfolio.

Gebruik een platformgestuurde benadering van cloudmigratie, maak applicaties digitaal klaar en zorg voor flexibiliteit, elastische schaalbaarheid en kosten effectieve modernisering.

SAP

Ons SAP portfolio biedt end-to-end advies, implementatie en applicatiebeheer van SAP S/4HANA.

MIcrosoft

Profiteer van interactieve datavisualisatie met behulp van Power BI, een business intelligence-tool van Microsoft.

SALESFORCE

Gebruik ons ​​klantensuccesplatform Salesforce om in contact te komen met uw klanten om te verkopen, service te bieden, op de markt te brengen en te evalueren.

Power-BI

Datavisualisatie met Microsoft’s Power BI

Power BI van Microsoft is een business intelligence-tool die ook functioneert als platform voor datavisualisaties. U kunt visualisaties ontwikkelen, data modelleren en opschonen, rapporten maken en uw portfolio verbeteren, allemaal met de stapsgewijze hulp.

De vijf hoofdcomponenten van Power BI zijn dashboards, rapporten, werkmappen, datasets en dataflows. Kortom, Power BI zet ruwe data om in slimme strategieën en activiteiten die een bedrijf op verschillende niveaus kunnen helpen.

Oprichting van Sales Force

Salesforce is opgezet als reactie op de behoefte aan het verminderen van de aanzienlijke financiële investeringen en het arbeidsintensieve onderhoud van een CRM-systeem. Het is een op de cloud gebaseerd software-as-a-service (SaaS) en platform-as-a-service (PaaS) hulpprogramma dat kortere installatietijden hanteert. Salesforce is een fantastische tool voor programmeurs die zich kunnen concentreren op het snel maken van apps vanwege de uitgebreide interactie met apps. Het is ook handig voor niet-programmeurs, omdat ze apps kunnen maken zonder codering door gebruik te maken van configuratie. Salesforce stelt je in staat om effectiever samen te werken met je team en een service te bieden die meer aansluit bij de behoefte van de klant. Door uw workflow te integreren en te automatiseren, kunt u de eentonigheid van de werkdag doorbreken.

Salesforce
Salesforce CRM

Transformeer uw legacy-systeem om flexibeler en efficiënter te worden en verminder onnodige bedrijfskosten met behulp van de end-to-end applicatieservices van SISAR. Onze applicatiebeoordelingsstrategie en migratieservices zorgen ervoor dat we een nauwkeurig begrip van uw legacy-systemen bieden, waardoor we de businesscase kunnen ontwikkelen om uw applicatie te migreren en de verstoring van het bedrijf tot een minimum te beperken.

In de tijden van COVID-19, waarin organisaties weer aan het werk gaan en op zoek zijn naar slimme manieren om snel markttrends te voorspellen, heeft onze agile en geïntegreerde benadering van technische levering en expertise ons in staat gesteld om waarde te leveren voor onze klanten.

Samen met ons ecosysteem van partners en branchespecialisten helpen we onze klanten om transformatierisico’s te beperken en nieuwe technologie te adopteren, of het nu gaat om blockchain-adoptie of integratie met Internet of Things (IoT). Kom in contact met ons om te begrijpen hoe blockchain uitdagingen op het gebied van IoT-beveiliging en schaalbaarheid kan oplossen.