ICT, Cybersecurity Services & Engineering

Toekomst van bedrijven met vertrouwen in cyberbeveiliging en IT-diensten

Het bedrijfslandschap verandert voortdurend naarmate digitale transformatie industrieën hervormt door geavanceerde technologieën te integreren en nieuwe operationele modellen in te voeren. Leiders die het voortouw nemen bij deze innovatieve drijfveren moeten de overgang met zekerheid navigeren en niet alleen prioriteit geven aan de succesvolle implementatie van deze technologieën, maar ook aan de veilige integratie ervan. Zorg ervoor dat uw onderneming in nieuwe digitale sferen wordt ondersteund door robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen en uitgebreide IT-services, die elke stap van uw transformatieve reis beveiligen.

ICT, cybersecurity services

Onze Diensten

Wij helpen organisaties bij het benutten van transformationele zakelijke kansen met de behendigheid, omvang en precisie die nodig zijn om veilig te voldoen aan uw expansiedoelstellingen. We leiden cyberbeveiligingsprofessionals naar baanbrekende strategieën die de weg vrijmaken voor succes door middel van robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen.

DevSecOps

DevSecOps, een samentrekking van Development, Security en Operations, integreert beveiligingspraktijken in het DevOps-proces. Deze aanpak is erop gericht om beveiliging in te bedden in elk onderdeel van de levenscyclus van softwareontwikkeling (SDLC), waardoor het een integraal aspect wordt van het eerste ontwerp tot integratie, testen, implementatie en levering van software. DevSecOps wil ervoor zorgen dat beveiligingsoverwegingen geen bijzaak zijn, maar in een vroeg stadium en gedurende de hele ontwikkelingspijplijn worden geïntegreerd.

Ontwikkeling op maat

Digitale oplossingen bouwen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Het tempo van de veranderingen ligt hoger en de noodzaak om de adoptie van deze nieuwe technologieën te navigeren is intenser, evenals de verplichting om u aan te passen en te onderhouden terwijl u evolueert. Onze aangepaste softwareontwikkelingsdiensten omvatten de volledige cyclus van softwareontwikkeling, van idee tot levering en onderhoud.

IT Consulting

Onze IT-adviesdiensten helpen onze klanten hun softwarearchitectuur te verbeteren en een technologiegedreven digitale strategie te creëren door hun softwareportfolio te optimaliseren. Met onze flexibele bedrijfsprocessen en expertise anticiperen we op de toekomst van toegepaste technologie en voorspellen we trends om onze klanten aan de top te houden in een steeds veranderende markt.

Internet of Things

Onze end-to-end IoT-oplossingen stellen onze klanten in staat om bijzondere ervaringen te leveren door activa, operaties/logistiek en diensten te verbinden en nieuwe realiteiten tastbaarder te maken voor hun klanten. Onze expertise in alle stadia van IoT-adoptie biedt u een naadloze verkoopervaring.

Extended Reality

SISAR’s spectrum van extended reality (XR)-diensten biedt ondernemingen een mix van augmented reality (AR), mixed reality (MR), spatial computing en virtual reality (VR) tools om extra digitale informatie toe te voegen aan de manier waarop het werk wordt gedaan, waardoor efficiënter leren, werken op afstand en aanzienlijke zakelijke voordelen mogelijk worden.

Procesautomatisering

Dankzij onze uitgebreide automatiseringsexpertise kunnen onze klanten zonder bestaande systemen achteraf aan te passen of te vervangen de waarde van automatisering maximaliseren en zo digitale transformatie mogelijk maken, samen met de toepassing van nieuwe technologie zoals AI, machine learning, blockchain en cognitieve intelligentie.

Omarm Innovatie Met Onze Expertise

Ontdek hoe SISAR de snelste time-to-value in de markt bereikt