Applicatie Diensten

END-TO-END APPLICATIE DIENSTEN

Moderniseer & beveilig uw applicatieomgeving.

Van de ontwikkeling van nieuwe applicaties tot modernisering, beheer en onderhoud, we dekken alle stadia van de applicatielevenscyclus. Modernisering van legacy-systemen is niet langer een optie, het is absoluut noodzakelijk voor elke onderneming om te overleven en te groeien. SISAR biedt een uitgebreid moderniseringsplatform dat de eigen tools, tools van derden en IPS voor een geïndustrialiseerde aanpak combineert gedurende de levenscyclus van uw applicatie portfolio.

Gebruik een platformgestuurde benadering van cloudmigratie, maak applicaties digitaal klaar en zorg voor flexibiliteit, elastische schaalbaarheid en kosten effectieve modernisering.

SAP

Ons SAP, portfolio biedt end-to-end advies, implementatie en applicatiebeheer van SAP S/4HANA.

MIcrosoft

Klanten ondersteunen bij het adopteren en gebruiken van hun Microsoft-technologie , en het optimaliseren van hun licentie- en cloudkosten.

ZOHO

Door middel van transformatie aangedreven door ZOHO producten steunt ons vindingrijke team van verkoop tot inzet van ZOHO Offerings.

Modernize & secure your application environment

Transformeer uw legacy-systeem om flexibeler en efficiënter te worden en verminder onnodige bedrijfskosten met behulp van de end-to-end applicatieservices van SISAR. Onze applicatiebeoordelingsstrategie en migratieservices zorgen ervoor dat we een nauwkeurig begrip van uw legacy-systemen bieden, waardoor we de businesscase kunnen ontwikkelen om uw applicatie te migreren en de verstoring van het bedrijf tot een minimum te beperken.

In de tijden van COVID-19, waarin organisaties weer aan het werk gaan en op zoek zijn naar slimme manieren om snel markttrends te voorspellen, heeft onze agile en geïntegreerde benadering van technische levering en expertise ons in staat gesteld om waarde te leveren voor onze klanten.

Samen met ons ecosysteem van partners en branchespecialisten helpen we onze klanten om transformatierisico’s te beperken en nieuwe technologie te adopteren, of het nu gaat om blockchain-adoptie of integratie met Internet of Things (IoT). Kom in contact met ons om te begrijpen hoe blockchain uitdagingen op het gebied van IoT-beveiliging en schaalbaarheid kan oplossen.

Our website uses cookies to provide your browsing experience and relavent informations.Before continuing to use our website, you agree and accept of our Cookie Policy and Privacy