Versnelling van Verandering: De Utah Versie die AI en Automatisering Pioniert

ServiceNow-blog-image-2

ServiceNow, het geavanceerde platform, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de introductie van zijn nieuwste versie, Utah. Deze nieuwe release brengt opmerkelijke verbeteringen met zich mee, gericht op het optimaliseren van workflows door procesoptimalisatie.

Het ServiceNow-platform is ontworpen om IT-teams te helpen bij het beheren en verwerken van technische ondersteuningsverzoeken van medewerkers.

In de loop der tijd heeft ServiceNow zijn platform voortdurend verbeterd door functies toe te voegen die verschillende administratieve taken vereenvoudigen. Als gevolg hiervan heeft het bedrijf de reikwijdte van het platform uitgebreid naar andere gebieden, zoals human resources.

Als onderdeel van de nieuwste Utah-release introduceert ServiceNow AI Search. Deze zoekmachine is speciaal ontworpen voor ondersteuningsteams. Wanneer medewerkers van de helpdesk een ondersteuningsverzoek ontvangen, kunnen ze gebruikmaken van de AI Search om relevante documentatie te raadplegen die snel het probleem oplost.

In deze blog gaan we de betekenis van het Now-platform voor bedrijven verkennen en de focus op AI en automatisering bespreken.

ServiceNow in een Oogopslag: Het Doel Definiëren

Voordat we ingaan op de functies van Utah, laten we eerst begrijpen wat voor impact ServiceNow op bedrijven heeft.

ServiceNow is een op de cloud gebaseerd softwareplatform dat een breed scala aan IT-servicebeheer (ITSM) en bedrijfsprocesautomatiseringsoplossingen biedt. Het is ontworpen om organisaties te helpen bij het beheren van hun workflows, het automatiseren van processen en het verbeteren van de algehele efficiëntie van hun activiteiten.

Het heeft aanzienlijk belang voor bedrijven vanwege zijn vermogen om verschillende processen binnen verschillende afdelingen te stroomlijnen en te optimaliseren, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en verbeterde klantenservice.

Het Ontwarren van de Zakelijke Voordelen van het Platform

Enkele van de kritieke manieren waarop ServiceNow invloed heeft op het IT-platform en bedrijven zijn:

  • ServiceNow is een gecentraliseerd IT-servicebeheerplatform dat organisaties in staat stelt om serviceverzoeken, incidenten, wijzigingen en assets efficiënt te beheren. Hierdoor kunnen problemen sneller worden opgelost, wordt de downtime verminderd en wordt de servicekwaliteit verbeterd.
  • Het platform automatiseert handmatige en repetitieve taken, zodat IT-personeel zich kan richten op strategische initiatieven. De voordelen van automatisering zijn onder andere snellere responstijden, minder menselijke fouten en hogere productiviteit.
  • Het bevordert betere samenwerking tussen IT-teams en andere bedrijfseenheden. Met behulp hiervan kan informatie worden gedeeld, doelen worden bijgehouden en problemen gezamenlijk worden opgelost.

Het platform biedt:

  1. Real-time gegevens en analyses.
  2. Het mogelijk maken van op data gebaseerde besluitvorming.
  3. Het identificeren van knelpunten.
  4. Het verbeteren van de algehele IT-prestaties.

Integratie en Afstemming: ServiceNow kan integreren met andere bedrijfssystemen, wat zorgt voor naadloze informatieoverdracht en afstemming tussen IT en verschillende bedrijfsfuncties. Dit resulteert in een betere coördinatie en algehele efficiëntie.

Baandoorbrekende Innovaties van ServiceNow

Op de hoogte zijn van de nieuwe functies van ServiceNow is essentieel om bedrijfsprocessen te optimaliseren en concurrerend te blijven, en een productieve gebruikerservaring te bevorderen. Het stelt organisaties in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen, zich aan te passen aan de veranderende omgeving en hun investering in het platform te maximaliseren.

Verbetering van Cybersecurity: Bescherming van Vertrouwelijke Gegevens

Bij de Utah-release van het Now-platform van ServiceNow, samen met de introductie van AI-verbeteringen, heeft het bedrijf verschillende cybersecurity-verbeteringen geïntegreerd om gegevens te beveiligen en inbreuken te voorkomen. Deze verbeteringen stellen bedrijven in staat om snel en efficiënt te reageren op inbreuken en de vertrouwelijke informatie van de organisatie te beschermen.

Operational Resilience Workspace: Effectief Omgaan met Uitdagingen

Een opvallende toevoeging is de Operational Resilience Workspace, een krachtige tool die cruciale inzichten biedt in cybersecurity kwetsbaarheden, netwerkstoringen en technische problemen. Deze workspace is instrumenteel bij het identificeren van getroffen systemen en het snel oplossen van problemen.

Het Kracht geven aan Citizen Developers: De Workplace Builder

De Workplace Builder is een onlangs gelanceerde no-code tool die is ontworpen voor citizen developers. Hiermee kunnen zij Workspaces moeiteloos creëren, voorbeeldweergaven bekijken en bewerken. Er zijn ook Experience Templates beschikbaar, die ontwikkelaars verschillende sjablonen bieden om nieuwe Workspaces te creëren.
Deze tool vereenvoudigt het ontwikkelingsproces met zijn gebruiksvriendelijke drag-and-drop builder en intuïtieve interface, waardoor het werk efficiënter wordt voor ontwikkelaars.

Gepersonaliseerde Dashboards: De Gebruikerservaring Op Maat Maken

Een andere cruciale functie van ServiceNow omvat Dashboards, die dienen als gepersonaliseerde startpagina’s met snelkoppelingen naar relevante applicaties en gegevens voor individuele gebruikers. Het platform biedt een scala aan voorverpakte startpagina’s, elk aangepast aan verschillende gebruiksscenario’s. Dit geeft gebruikers uiteindelijk een breed scala aan keuzes om hun applicaties te personaliseren en aan te passen.

Task Bundling: Verbetering van Efficiëntie in Field Service Management

Task Bundling is een essentiële functie voor gebruikers met Field Service Management (FSM) Professional of Enterprise licenties. Deze functie stroomlijnt de planning en coördinatie van taken van Field Engineers door meerdere Work Order Tasks samen te voegen in één trip. Task Bundling optimaliseert de efficiëntie van de dispatcher, vermindert reiskosten en verhoogt de productiviteit van technici.

Proces- en Workflowoptimalisatie: Slimmere Operaties met FSM

FSM Enterprise gebruikers profiteren van nieuwe proces- en workflowoptimalisatiefuncties in Utah. Process Optimization analyseert operationele data binnen instances om verborgen vertragingen en knelpunten te identificeren. Deze verbeterde traceerbaarheid verbindt trends in vitale prestatie-indicatoren met onderliggende processen, waardoor klanten root cause analyses kunnen uitvoeren en correctieve acties kunnen implementeren om de efficiëntie te verbeteren en kosten te verminderen.

Aan de andere kant richt Workforce Optimization zich op het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van organisatorische dispatching en planning. Door shift management en aanvragen voor verlof te verbeteren, versterkt deze functie voortdurend de effectiviteit van service teams en identificeert het mogelijkheden voor resource coaching en teamverbeteringsinitiatieven.

Het Ontgrendelen van de Kracht van ServiceNow: Het Transformeren van Bedrijven

De holistische voordelen van ServiceNow omvatten verhoogde operationele efficiëntie door automatisering, gestroomlijnde processen en verbeterde productiviteit. De centralisatie van IT-services en bedrijfsfuncties bevordert samenwerking en zichtbaarheid, wat resulteert in superieure klantbeleving. Real-time inzichten sturen IT-governance, risicobeheer, compliance en datagedreven besluitvorming aan. Met schaalbaarheid en integratiemogelijkheden is ServiceNow een veelzijdige oplossing voor bedrijven van alle groottes.

Laatstewoorden

Ter afsluiting, ServiceNow biedt verhoogde operationele efficiëntie, gecentraliseerd servicemanagement, een superieure klantbeleving en deskundige ondersteuning voor digitale transformatie, met robuuste beveiligingsmaatregelen en ongeëvenaarde schaalbaarheid. Neem contact op met Sisar om meer te weten te komen!

Artikel Categorieën

Tags

Over SISAR B.V.

SISAR is in 2014 opgericht in Nederland als een servicegerichte organisatie die IT-oplossingen en Managed Services aanbiedt. Dankzij onze diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid hebben we ons aanbod uitgebreid naar IT-consulting, om zo het hoogste niveau van zekerheid en tevredenheid te kunnen garanderen.

Picture of Jan Bakker
Jan Bakker
Jan Bakker is a seasoned cybersecurity specialist with over a decade of experience in safeguarding digital assets against evolving cyber threats. With a passion for defending against sophisticated attacks, Jan has worked with multinational corporations and government agencies, implementing robust security measures and incident response protocols. His expertise spans network security, encryption technologies, and threat intelligence analysis. Jan is dedicated to raising awareness about cybersecurity best practices and empowering organizations to stay ahead of cyber adversaries.