ROL VAN VISUAL STUDIO CODE EN ZIJN EXTENSIES IN SALESFORCE

Bij SISAR BV neemt onze service-aanpak uw bedrijf mee omhoog met ons high-end cloud-based applicatieplatform. Wij migreren uw bedrijfsapplicaties naar onze cloud server. Het resultaat is dat uw applicaties worden gebruikt in een high-end cloud computing service met hoge prestaties en extra beveiliging.

Als onze waardevolle klant bent u ervan verzekerd dat uw applicaties periodiek, efficiënt, kosteneffectief, snel en veilig worden ingezet en geüpgraded. Toepassingen die worden ingezet in ons cloud platform zijn ingesteld om effectieve en meetbare output te leveren.

Met onze end-to-end cloud service index, wordt elk segment van applicatie processen behandeld met verschillende operaties zoals applicatie ontwikkeling, applicatie integratie, applicatie beheer en applicatie outsourcing.

SISAR BV – IT diensten en oplossing

Bij SISAR BV zijn onze IT diensten en oplossingen gericht op het leveren van verbeterde prestaties die betaalbaar en kosteneffectief zijn.

In de huidige trend in deze zeer concurrerende samenleving, rollen zakelijke organisaties in bijna alle sectoren uit naar IT-dienstverleners om hen te helpen bij het verhogen van de productiviteit, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de prestaties.

Met meer dan een aantal jaren ervaring en als leverancier van end-to-end IT-diensten en -oplossingen voor organisaties uit bijna alle bedrijfssegmenten over de hele wereld, komt SISAR BV met zakelijke IT-oplossingen van wereldklasse die u nodig heeft om de stabiliteit op te poetsen, waarde toe te voegen, kosten te verlagen en efficiency te verbeteren.

Bij SISAR BV ontwerpen, bouwen, ontwikkelen, optimaliseren, implementeren en beheren wij de volledige systemen om te voldoen aan de infrastructuurbehoeften, applicaties en bedrijfsprocessen van onze klanten.

Of onze klanten nu organisaties in de publieke of private sector zijn, of onze klanten onze IT-oplossingen willen implementeren en uitvoeren op hun eigen hardware, of hun IT via ons inzetten, SISAR BV heeft de expertise en competentie die u nodig heeft om controle te krijgen over de zakelijke uitdagingen en provocaties waarmee zij worden geconfronteerd.

Waarom SISAR BV voor applicatie ontwikkeling?

SISAR BV helpt klanten alles te bouwen. U heeft SaaS van SISAR BV nodig als u:

Business en IT samen aanstuurt.

Controle vanuit een mediaconsole.

Bedrijfsapplicaties ontwikkelen.

Digitale processen automatiseren.

Enterprise-level functies en beveiliging.

Werk op het uniforme digitale platform.

Bouw, ontwikkel en implementeer applicaties in enkele minuten.

Stroomlijn de informatiestroom door de hele organisatie.

SISAR BV applicatie ontwikkeling voor een productiefabriek

Een paar jaar geleden beheerden en werkten de meeste van onze klanten hun dagelijkse productieactiviteiten handmatig in spreadsheets en soms in handgeschreven notitieboekjes. Het is mogelijk om met deze praktijk door te gaan, maar als de orderstroom van het bedrijf de driedubbele cijfers overschrijdt, kan het handmatige workflowproces niet helpen.

Dit soort spreadsheetrecords en handgeschreven notitieboekjes kunnen de workflow misleiden en daardoor de productietijd verdubbelen of verdrievoudigen. SISAR BV is gekomen om dit effect te ondervangen met volledig functionerende cloud-based applicaties om de workflow te automatiseren en de productiviteit in korte tijd te verhogen.

Onze oplossing neemt het hele proces van workflow over en rondt het af van het begin tot het einde zoals:

  • Het versturen van offertes naar de klanten.
  • Het afhandelen van prijsonderhandelingen.
  • Ontvangen van orders van klanten.
  • Reageren met een proforma factuur voor voorschot indien nodig.
  • Interne productie workflow.
  • Performa factuur, levering challan, en factuur creaties.
  • Synchroniseren van de financiële documentatie met de boekhouding.

Naast bovenstaande productie workflow ondersteunen wij desgewenst de gehele HRM oplossing.

SISAR BV applicatie ontwikkeling voor onderwijsmanagement

Onze applicaties zijn bedoeld om de workflow in alle branches te automatiseren, zo ook voor onderwijsmanagement.

Veel onderwijsinstellingen zoals universiteiten, hogescholen, scholen, etc. gebruiken SISAR BV applicaties om workflows te automatiseren. Het helpt om studenten in staat te stellen een verzoek in te dienen om een cursus als vooropleiding of vervanging aan te vragen. Studenten kunnen de online gehoste formulieren zelf publiekelijk invullen. Het wordt dan doorgestuurd naar de betrokken afdeling en goedgekeurd, afgewezen of op wacht gezet voor verduidelijking.

Een complexere workflow is de academische planning. Dagelijks moeten professoren en andere personeelsleden nieuwe syllabi en circulaires opstellen en soms bestaande corrigeren. Elk streepje moet door een lang proces van goedkeuringen en suggesties dat enkele dagen of weken in beslag kan nemen in de vorm van papierwerk. SISAR BV helpt om het proces van goedkeuring van iedereen online te automatiseren en de workflow voor iedereen te stroomlijnen.

De overwinning van deze workflowprocessen was zo geloofwaardig dat zelfs de divisie transport en verzending een workflow creëerde voor het boeken en reserveren van bussen en bestelwagens, en veel andere divisies staan nog steeds in de rij om te bedenken hoe ze er gebruik van kunnen maken.

Onze klanten zullen nooit meer teruggaan naar papier. Want ze zullen onze applicatie-interface enorm moeiteloos vinden om nieuwe formulier-inzendingen te bouwen. Zelfs zonder codering programmering kader, zal het zeer instinctief en gemakkelijk te gebruiken. Uiteindelijk is de extreme ondersteuning die SISAR BV biedt een enorme factor.

SISAR BV applicatieontwikkeling voor de media industrie

Met de toenemende verstrengeling in mediaproductie, zijn mediakamers op zoek naar kansen voor digitale transformatie om de onderliggende perspectieven en mogelijkheden in hun bedrijf aan te boren en te benutten door processen te automatiseren en repetitieve taken te stroomlijnen.

Om de knopen in de verschillende culturele vaardigheden zoals communicatie recht te trekken, de processtroom te volgen en de data-ethiek te bewaren. Bij SISAR BV hebben we gesproken over de gevolgen van de transformatie van op papier gebaseerde workflow naar bedrijfsautomatisering.

Normaal gesproken werken media-industrieën op verschillende locaties, die allemaal hun outputstroom naar hun hoofdkantoor projecteren. Aangezien de workflow van de media-industrie tijdgevoelig is, moet alles op tijd worden geregistreerd en gerapporteerd, waarbij ze een oplossing nodig hebben die het proces van goedkeuringen en het toewijzen van taken aan de medewerkers in het veld vanaf elke locatie binnen de opgegeven tijd vergemakkelijkt.

SISAR BV one-stop oplossing

De eenvoud van de applicatie-interface en de flexibiliteit van de workflow-processen worden in één platform ondergebracht. Op deze manier voeden onze oplossing en diensten uw werkvoortgang en efficiëntie met indrukwekkende functies. Wij brengen een robuuste set van applicatie frameworks, methodologieën, software activa en industriële tools. Alles bij elkaar brengen de beste kwaliteit aangepaste toepassingen voor onze klanten. Onze ontwikkelaars zijn professionals en experts in een breed scala van technologieën, architecturen, apparaten en platforms, waaronder grid computing, service-georiënteerde architectuur, mobiele applicatie-ontwikkeling, open source ontwikkeling en beheerde applicatie diensten.

Artikel Categorieën

Tags

Over SISAR B.V.

SISAR is in 2014 opgericht in Nederland als een servicegerichte organisatie die IT-oplossingen en Managed Services aanbiedt. Dankzij onze diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid hebben we ons aanbod uitgebreid naar IT-consulting, om zo het hoogste niveau van zekerheid en tevredenheid te kunnen garanderen.

Picture of Sophie van Dam
Sophie van Dam
Sophie van Dam is a data scientist with a strong analytical mindset and a passion for turning data into actionable insights. With a Ph.D. in statistics and machine learning, Sophie van has a proven track record of leveraging advanced analytical techniques to extract valuable patterns and trends from complex datasets. Her expertise includes predictive modeling, data visualization, and natural language processing. Sophie van has worked across various industries, including finance, healthcare, and e-commerce, driving data-driven decision-making and driving business growth through data-driven strategies.