Data & Security

BEVEILIG UW TOEKOMST

Onze data & security strategie helpt je om je vaardigheden te verbeteren en security te tonen.

Van het moderniseren van data platforms tot het beheren van holistische data, ons team van experts helpt bij het bieden van oplossingen om beveiligingszorgen te overwinnen. Met de voortdurende innovatie is gevoelige data vatbaar voor misbruik als het niet grondig wordt beveiligd.

Onze uitgebreide cloud data securities- en beschermingsdiensten kunnen helpen bij het ontdekken van waar je kritieke data assets worden opgeslagen en gebruikt, het identificeren van geavanceerde bedreigingen, het oplossen van problemen en het vastleggen van het incident om je toekomstige data security te verbeteren. We excelleren in strategisch advies, evaluatie van leveranciers, het opstellen van beleid, controles en technieken.

DATA MANAGEMENT

We helpen je te beginnen met je meest urgente data, pijnpunten en zakelijke behoeften, en laten het systeem meegroeien naarmate je behoeften toenemen.

CLOUD SECURITY

Ons gedeelde verantwoordelijkheidsmodel (SRSM), voorzien van een meerlaagse aanpak, is ontworpen om cloudgebaseerde infrastructuur, applicaties en gegevens te beschermen.

APPLICATIEBEVEILIGING

Ons Center of Excellence voor applicatiebeveiliging detecteert en verhelpt kwetsbaarheden in applicaties voordat ze in een productieomgeving worden uitgevoerd.

Our Data & Security strategy helps you improve your competences and security

Modernisering houdt in dat data en inzichten die verborgen zijn in het verouderde landschap worden vrijgegeven om een flexibel netwerk van fundamentele diensten te creëren. Deze basis kan vervolgens worden opgedeeld in componenten die op verschillende manieren dynamisch georganiseerd kunnen worden en geautomatiseerd kunnen worden om te voldoen aan een veranderende context. Door inzicht te geven in gegevens en aangepaste zakelijke regels te creëren, identificeren we geschikte inhoud en automatiseren we migratie naar opslag met lagere kosten met vertrouwen.

Onze experts werken samen met jouw team en leverancierspartners om risico’s te beoordelen, evenals zakelijke en wettelijke beveiligingseisen, om de huidige staat van cloud security te bepalen. Beveiligingszorgen zoals datalekken, gecompromitteerde referenties, gehackte interfaces en applicaties, geëxploiteerde systeemkwetsbaarheden brengen organisaties in groot gevaar voor cyberaanvallen met mogelijke langdurige, kwalijke effecten. De Service Assurance van SISAR zorgt ervoor dat jouw security zich ontwikkelt vóór de bedreigingen om het toekomstige risico voor jouw bedrijf te minimaliseren.

Laten we in contact komen

Versnel uw business doelen met onze tech expertise.

Kom in contact met ons team over onze waarde tegenover klantcommitment en overtreffende resultaten

BEDRIJFSCONTINUÏTEIT BEHOUDEN

Met onze dienstaanbod

Internet Of Things

Gebruik IoT-mogelijkheden om nieuwe datarijke diensten aan te bieden.

Ontwikkeling op maat

Innovatieve maatwerk applicaties om uw visie op schaal te realiseren.

HR Diensten

Werknemerservaring opnieuw vormgeven om topprofessionals aan te trekken en te behouden.

IT Consulting

Maak een uitgebreide IT-strategie en implementeer de nieuwste technologieën.