Data & Beveiliging

BEVEILIG UW TOEKOMST

Ons Data & Beveiliging strategy helpt u uw competenties en beveiliging te verbeteren.

Van het moderniseren van data platforms tot het beheer van holistische data, ons team van experts helpt bij het leveren van oplossingen die beveiligings problemen oplossen. Nu de innovatie steeds sneller gaat, zullen gevoelige gegevens ongetwijfeld worden misbruikt als ze niet grondig worden beveiligd.

Onze uitgebreide cloud gegevens beveiligings- en beschermings diensten kunnen helpen ontdekken waar uw kritieke data worden opgeslagen en gebruikt, geavanceerde bedreigingen identificeren, het incident verhelpen en vast leggen om uw toekomstige databeveiliging te verbeteren. We blinken uit in strategische advies diensten, evaluatie van leveranciers en formulering van beleid,controles en technieken.

Data Management

We helpen u te beginnen met uw meest dringende gegevens , pijn punten en zakelijke behoeften, en vervolgens het systeem te laten groeien naar mate uw behoeften toenemen.

Cloud Beveiliging

Ons gedeelde verantwoordelijkheidsmodel (SRSM) , geïntroduceerd met een meerlagige aanpak, ontworpen om cloudgebaseerde infrastructuur, applicaties en gegevens te beschermen..

Applicatie Beveiliging

Onze applicatiebeveiliging COE, detecteert en herstelt kwetsbaarheden in applicaties voordat ze in een productieomgeving draaien.

Our Data & Security strategy helps you improve your competences and security

Modernisering omvat het vrijgeven van gegevens en inzichten die verborgen zijn in het oude landschap om een flexibel netwerk van fundamentele services te creëren. Deze fundament kan vervolgens worden ontleed in componenten die op verschillende manieren dynamisch kunnen worden georganiseerd en geautomatiseerd om te leveren in een dynamisch context. Door inzichtelijkheid van data te bieden en aangepaste bedrijfsregels te maken, identificeren we relevante inzichten en automatiseren we de migratie naar goedkopere opslag met vertrouwen.

Onze experts werken samen met uw team en leverancierspartners om risico’s en zakelijke en wettelijke beveiligingsvereisten te beoordelen om de huidige staat van cloud beveiliging te bepalen. Beveiligingsproblemen zoals datalekken, gecompromitteerde inloggegevens, gehackte interface en applicaties, misbruikte systeemkwetsbaarhedenstellen organisaties bloot aan een groot risico op cyberaanvallen die op lange termijn nare gevolgen kunnen hebben. De serviceverzekering van SISAR zorgt ervoor dat uw beveiligingspositie de bedreigingsomgeving voorloopt om het toekomstige risico voor uw bedrijf te minimaliseren.

Laten we in contact komen

Versnel uw business doelen met onze tech expertise.

Kom in contact met ons team over onze waarde tegenover klantcommitment en overtreffende resultaten

BEDRIJFSCONTINUÏTEIT BEHOUDEN

Met onze dienstaanbod

Internet Of Things

Gebruik IoT-mogelijkheden om nieuwe datarijke diensten aan te bieden.

Ontwikkeling op maat

Innovatieve maatwerk applicaties om uw visie op schaal te realiseren.

HR Diensten

Werknemerservaring opnieuw vormgeven om topprofessionals aan te trekken en te behouden.

IT Consulting

Maak een uitgebreide IT-strategie en implementeer de nieuwste technologieën.

 

 

Our website uses cookies to provide your browsing experience and relavent informations. Before continuing to use our website, you agree and accept of ourCookie Policy and Privacy