Software Testen

Assurance Diensten in Testen

End-to-end assurance diensten in software testen

Onze end-to-end-services voor kwaliteitsengineering helpen onze klanten veerkrachtig te worden door hun zakelijke flexibiliteit te vergroten en tegelijkertijd snelheid en efficiëntie in de digitale wereld te verzekeren. Het samenvoegen van ontwikkeling en testen tot één continue activiteit, de instroom van enorme hoeveelheden data en de opkomst van nieuwe technologieën hebben de rol van de kwaliteitsingenieur veel spannender, maar ook complexer gemaakt.

Prestatievalkuilen hebben een directe invloed op de verwachtingen van gebruikers en hun loyaliteit aan het product en merk. Onze uitzonderlijke end-to-end testdiensten zorgen ervoor dat de storingen worden verholpen voordat het product de eindgebruiker bereikt. Onze expertise op het gebied van beveiligingstests helpt bij het identificeren van kwetsbaarheden en het uitvoeren van analyse van de hoofdoorzaak om robuuste systemen te creëren die worden beschermd tegen schadelijke software en beveiligingsinbreuken

Inspanningen voor software ontwikkeling verlagen, onderhoudskosten verlagen en snellere time-to-market realiseren

Geautomatiseerd Testen

Onze progressieve automatiseringsaanpak biedt een optimale oplossing voor steeds veranderende zakelijke behoeften.

Performance Testing

Onze expertise op het gebied van Performance Testing helpt onze klanten om toekomstbestendige applicaties te lanceren met een hoge responsiviteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid.

Mobility Testing

De Mobility Testing van SISAR biedt concurrentievoordelen en stimuleert procesefficiëntie die het bedrijfsleven kan transformeren.

End to end quality engineering services and center of excellence

SISAR Testing COE (centre of excellence), biedt een raamwerk voor agile methodes, elimineert overtolligheden en zorgt voor een hoge kwaliteit van bedrijfsprocessen. De wildgroei aan technologieën en de enorme beschikbaarheid van informatie veranderen de manier waarop diensten en goederen worden gecreëerd en geleverd. Quality engineering is een relatief nieuwe methode om kwaliteitsproducten te garanderen door in elke fase van productontwikkeling strenge kwaliteitscontroles toe te passen.

Onze end-to-end Quality Engineering-services, gekoppeld aan DevOps en agile processen, brengen softwareontwikkeling en IT-activiteiten samen, waardoor ontwikkelings- en beveiligingsteams soepel samenwerken. QA als functie kan niet simpelweg worden beperkt tot ervoor zorgen dat de software werkt, maar ook om ervoor te zorgen dat de applicatie gedifferentieerde gebruikerservaringen biedt in zeer competitieve, altijd actieve digitale markten.

Samen met versnelde softwarelevering en verbeterde voorspelbaarheid maakt technologie een diepere analyse mogelijk door een grotere rijkdom aan testgegevens te creëren. We kijken verder dan DevOps namelijk naar de autonome raamwerken die een echte focus op zakelijke behoeften mogelijk maken