HR Diensten

Het veiligstellen van het talent van de toekomst vereist een meerlagige benadering van talentacquisitie. Door gebruik te maken van AI en analytics vinden we bekwame, digitaal vloeiende arbeidskrachten die bereid zijn nieuwe kansen te pakken en groei te stimuleren. Ons kosteneffectieve en end-to-end recruitmentaanbod stelt ons in staat om hogere prestaties en productiviteit bij onze klanten te realiseren.

Ontwikkeling op maat

Digitale oplossingen bouwen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Het tempo van de veranderingen ligt hoger en de noodzaak om de adoptie van deze nieuwe technologieën te navigeren is intenser, evenals de verplichting om u aan te passen en te onderhouden terwijl u evolueert. Onze aangepaste softwareontwikkelingsdiensten omvatten de volledige cyclus van softwareontwikkeling, van idee tot levering en onderhoud.

IT Consulting

Onze IT-adviesdiensten helpen onze klanten hun softwarearchitectuur te verbeteren en een technologiegedreven digitale strategie te creëren door hun softwareportfolio te optimaliseren. Met onze flexibele bedrijfsprocessen en expertise anticiperen we op de toekomst van toegepaste technologie en voorspellen we trends om onze klanten aan de top te houden in een steeds veranderende markt.

Internet of Things

Onze end-to-end IoT-oplossingen stellen onze klanten in staat om bijzondere ervaringen te leveren door activa, operaties/logistiek en diensten te verbinden en nieuwe realiteiten tastbaarder te maken voor hun klanten. Onze expertise in alle stadia van IoT-adoptie biedt u een naadloze verkoopervaring.

Extended Reality

SISAR’s spectrum van extended reality (XR)-diensten biedt ondernemingen een mix van augmented reality (AR), mixed reality (MR), spatial computing en virtual reality (VR) tools om extra digitale informatie toe te voegen aan de manier waarop het werk wordt gedaan, waardoor efficiënter leren, werken op afstand en aanzienlijke zakelijke voordelen mogelijk worden.

Procesautomatisering

Dankzij onze uitgebreide automatiseringsexpertise kunnen onze klanten zonder bestaande systemen achteraf aan te passen of te vervangen de waarde van automatisering maximaliseren en zo digitale transformatie mogelijk maken, samen met de toepassing van nieuwe technologie zoals AI, machine learning, blockchain en cognitieve intelligentie.

OMARM INNOVATIE MET ONZE EXPERTISE